317036528

М'ЯСО РИБА

Кейтеринг

Показано від 1 до 8 із 8 (всього 1 ст.)
ВІДБИВНА КУРЯЧА

ВІДБИВНА КУРЯЧА

готують із курячого м'яса, яке обсмажують у збитом..

97.00грн.

ГУЛЯШ КУРЯЧИЙ

ГУЛЯШ КУРЯЧИЙ

готують із курячого м'яса, зажарка із цибульки та ..

89.00грн.

ЖУПАНСЬКА  КОТЛЕТА ЗІ СИРОМ ТА ГРИБАМ

ЖУПАНСЬКА КОТЛЕТА ЗІ СИРОМ ТА ГРИБАМ

готують із фаршу (свинина та яловичина), сиру, гри..

175.00грн.

КНИШ

КНИШ

БЕЗДРІЖЖЕВЕ ТІСТО З НАЧИНКОЮ КАРТОПЛІ ТА КВАШЕНОЇ ..

66.00грн.

ПЕЧІНКА КУРЯЧА В СМЕТАНЦІ

ПЕЧІНКА КУРЯЧА В СМЕТАНЦІ

готують із курячої печінки, тушкованої цибульки і ..

86.00грн.

СВИНИНА ПО-ДОМАШНЬОМУ

СВИНИНА ПО-ДОМАШНЬОМУ

свинина тушкована кусочками з овочами (цибулька і ..

113.00грн.

ТЕФТЕЛІ М’ЯСНІ У ТОМАТНОМУ СОУСІ

ТЕФТЕЛІ М’ЯСНІ У ТОМАТНОМУ СОУСІ

готують із м'ясного фаршу (свинина + телятина), та..

89.00грн.

ШНИЦЕЛЬ КУРЯЧИЙ

ШНИЦЕЛЬ КУРЯЧИЙ

готується із курчого м'яса із додаванням грибів, о..

91.00грн.